موسسه افکارسنجی جهان
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • افکارسنجی
    • افکار عمومی چیست؟
    • سنجش افکار عمومی
    • نمونه گیری
    • گردآوری داده
    • ابزار گردآوری داده‌ها
    • تجزیه و تحلیل داده‌ها
  • خدمات افکارسنجی جهان
  • حوزه‌های فعالیت
  • نمونه کارها
  • ارتباط با ما
Menu
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • افکارسنجی
    • افکار عمومی چیست؟
    • سنجش افکار عمومی
    • نمونه گیری
    • گردآوری داده
    • ابزار گردآوری داده‌ها
    • تجزیه و تحلیل داده‌ها
  • خدمات افکارسنجی جهان
  • حوزه‌های فعالیت
  • نمونه کارها
  • ارتباط با ما
موسسه افکارسنجی جهان
خلاصه گزارش پیمایش پیامدهای اجتماعی کرونا در شهر تهران
آگوست 30, 2021
موسسه افکارسنجی جهان

موسسه افکارسنجی جهان

بسمه تعالی

یافته های پیمایش بررسی آشنایی شهروندان تهرانی با برندهای ایرانی و خارجی

مصرف بخش جدایی ­ناپذیری از زندگی انسان است. انسان­ها تمام ساعت روز و در تمام روزهای سال مشغول مصرف هستند. از غذایی که می­خورد و لباسی که بر تن دارد تا محصولات متنوع الکترونیکی که ساعت­ها کار و زندگی خود را با آن­ها می­گذارند مصادیق مصرف انسان هستند. امروزه تقریباً تمامی محصولات مصرفی انسان در خارج از خانه و توسط واحدهای تولیدی و صنعتی بزرگ و کوچک ساخته می­شوند. هر یک از این محصولات کارکرد خاصی دارند، یعنی نیاز خاصی را برطرف می­سازند، قیمت خود را دارند و از کیفیت خاص خود برخوردار می­باشند. علاوه­براین، بسیاری از این محصولات با نام و برندی خاص عرضه می­شوند. لذا برند کالاهای مصرفی همواره در زندگی انسان حاضر هستند.

مؤسسۀ افکارسنجی جهان در شهریور ماه سال 1400 پیمایشی تلفنی را برای بررسی موارد موثر بر انتخاب کالاهای مصرفی و همچنین بررسی میزان آشنایی شهروندان تهرانی با برند محصولات مصرفی ایرانی و خارجی اجرا نمود. در این پیمایش 750 شهروند در تماس با شماره­های تلفن ثابت و همراه مورد پرسش قرار گرفتند. جامعۀ آماری مطالعه نیز تمامی تهرانی­های بالای 18 سال بوده­اند. شماره­های مورد استفاده با استفاده از روش نمونه­گیری تصادفی ساده انتخاب شده­اند. 62 درصد شماره­های مورد استفاده در این پیمایش متعلق به منزل مسکونی و 38 درصد متعلق به تلفن همراه بوده است. علاوه­براین، 45 درصد پاسخگویان مرد و 55 درصد آن­ها زن بوده­اند. پاسخگویان از 18 الی 71 سال سن داشته و میانگین سنی آن­ها 5/40 سال می­ باشد.

از میان معیارهای مطرح شده برای انتخاب یک کالا، برند تنها برای 8/15 درصد پاسخگویان، تأثیر بسیار زیادی داشته است. 1/61 درصد نیز تأثیر این معیار در خرید خود را زیاد ارزیابی کرده­­ بودند. طراحی برای 5/10 درصد دارای تأثیر بسیار زیاد و برای 3/66 درصد دارای تأثیر زیاد بوده است. این میزان برای قیمت به ترتیب 5/30 و 9/57 درصد می­باشد. تنها 1/2 درصد تأثیر تبلیغات در خرید خود را بسیار زیاد و 8/15 درصد آن را زیاد دانسته بودند. 1/81 و 9/17 درصد پاسخگویان نیز کیفیت را به­ترتیب واجد تأثیر بسیار زیاد و زیاد برای انتخاب یک محصول دانسته بودند. درمجموع، کیفیت مهمترین معیار نمونه برای انتخاب یک محصول بوده و 6/71 پاسخگویان آن را تأثیرگذارترین معیار انتخاب خود عنوان کرده بودند. قیمت با 1/22 درصد، برند با 3/5 درصد و تبلیغات با تنها 1/1 درصد در رتبه­های بعدی مؤثرترین معیارهای انتخاب محصول در میان نمونۀ پیمایش حاضر می­باشند. طراحی نیز سهمی ناچیز دارد.

 

أثیرگذاری معیارهای مختفف بر انتخاب محصول

کالای ایرانی

61/1 درصد پاسخگویان اعلام کرده­ اند که درصورت برابر بودن قیمت محصول مشابه ایرانی و خارجی محصول ایرانی را انتخاب می­کنند و 9/38 درصد محصول ساخت خارج از ایران را در قیمت برابر ترجیح می­دهند. علاوه­براین، 3/71 درصد گفته­اند که درصورت برابر بودن کیفیت محصول مشابه ایرانی و خارجی محصول تولید ایران را خواهند خرید و 7/28 درصد به­ دنبال محصول خارجی خواهند رفت.

آشنایی با برندها که ارزیابی آن، اصلی­ ترین هدف پیمایش بوده است با استفاده از چند پرسش مورد سنجش قرار گرفته است. در این پرسش­ها از پاسخگویان خواسته شده بود تا شناخته­شده­ترین برندهای ایرانی از نظر آن­ها، برندهای ایرانی که آن­ها را بیشتر مورد استفاده قرار می­دهند، قدیمی­ترین برند ایرانی که به خاطر دارند، بهترین تبلیغی که از یک برند ایرانی به یاد می­آورند، شناخته­شده­ترین برند خارجی از نظر آن­ها و برندهای خارجی که بیشتر از همه مورد استفاده قرار می­دهند را نام ببرند. علاوه­براین، از آن­ها پرسیده شده بود که از نظر آن­ها کدام کشورها بهترین محصولات را تولید می­کنند. از پاسخگویان خواسته شده بود که برای قدیمی­ترین برند و بهترین تبلیغ یک مورد و در سایر پرسش­ها سه برند را نام ببرند. برندهای نام برده شده، در پنج دستۀ لوازم خانگی و الکترونیکی، مواد غذایی و خوراکی، پارچه، پوشاک و لوازم مرتبط، لوازم آرایشی و بهداشتی و سایر قابل دسته ­بندی می­باشند.

3/66 درصد پاسخگویان به پرسش شناخته­شده­ترین برند ایرانی پاسخ داده بودند. تعداد برندهای نام برده شده برای این سؤال بین 1 الی 6 مورد می­باشد. بیشترین فراوانی نسبی نیز به دو برند با 3/41 درصد تعلق دارد. اشاره به سه، یک، چهار و شش برند نیز به ترتیب 7/31، 8/23، 6/1 و 6/1 درصد بوده است. از میان پاسخگویان، 27 درصد صرفاً به برندهای لوازم خانگی و الکترونیکی، 6/20 درصد صرفاً به برندهای مواد غذایی و خوراکی، 3/14 درصد صرفاً به برندهای پارچه، پوشاک و لوازم مرتبط، 7/12 درصد صرفاٌ به برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی و 3/6 درصد صرفاً به برندهای سایر دسته­ها اشاره کرده­اند. برندهای نام برده شده توسط 19 درصد پاسخگویان به این پرسش نیز در بیش از یک دسته جای می­گیرد.

پاسخ­های ارائه شده به این پرسش نشان می­دهد که در میان لوازم خانگی برند پارس خزر با 7/12 درصد پاسخگویان به سؤال، اسنوا 11 درصد، امرسان با 3/6 درصد، آزمایش با 8/4 درصد و پاکشوما با 2/3 درصد بیش­تر از سایر برندها در میان پاسخگویان شناخته شده بوده­اند. برندهای آبسال، سایوان، ایکس­ویژن، ارج، گلدیران، سام، یخسازان، جنرال، پارس الکتریک، جنرال استیل، جی­پلاس، سینجر و سپهرالکتریک سایر برندهایی هستند که در این دسته مورد اشارۀ پاسخگویان قرار گرفته­ اند.

در دستۀ مواد غذایی و خوراکی برندهای کاله با 19 درصد پاسخگویان به سؤال، مینو با 11 درصد، سون با 8/4 درصد و میهن، تک و دلپذیر هرکدام با 2/3 درصد شناخته­شده­ترین برندها در میان پاسخگویان این پرسش می­باشند. سایر برندهای مواد غذایی و خوراکی که توسط پاسخگویان مورده اشاره قرار گرفته­اند نیز عبارتند از ترخینه، شیرین­عسل، چوپان، اویلا، سن­ایچ، مهرام، مزمز، آبعلی، پگاه، گلها، زرماکارون، مانا و دومینو.

برندهای پارچه، پوشاک و محصولات مرتبط پس از دو دستۀ فوق بیشترین فراوانی را داشته­اند. در میان این برندها پاتن­جامه 3/6 درصد پاسخگویان به سؤال، هاکوپیان 3/6 درصد، کفش ملی 8/4 درصد و چرم تبریز 2/3 درصد توسط پاسخگویان تکرار شده­اند. کفش تبریز، نساجی مازندران، چرم مشهد، جورابان، ایران­کتان، تن­پوش، مقدم و هالیدی دیگر برندهای نام برده شده برای این پرسش هستند.

در دستۀ لوازم آرایشی و بهداشتی نیز برندهای گلرنگ با 3/6 درصد پاسخگویان به سؤال، شون با 3/6 درصد و مای، سریتا و لدورا هرکدام با 2/3 درصد بیش­ترین فراوانی نسبی را در میان پاسخ­ها دارند. سپید، بس، صحت، پرژک، پرسیل، پنبه­ریز، گلباران، کالیستا، برک و سیگول سایر برندهای مورد اشاره در این دسته می­باشند.

برندهایی که در میان پاسخ­ه ای به این پرسش در دستۀ سایر قرار گرفته­اند نیز عبارتند از اسنپ با 8/4 درصد و علی­بابا، بلوبانک، پرشیا، فرش کاشان و تپسی.

برندهای ایرانی مورد استفاد در میان پاسخگویان نیز شرایط کم­وبیش مشابهی با برندهای شناخته­شده توسط آن­ها دارد. در این بخش که 56 درصد نمونه به آن پاسخ داده­اند تعداد برندهای نام برده شده در مجموع کمتر بوده است. در این میان 8/52 درصد یک برند، 1/32 درصد دو برند و 1/15 درصد نیز سه برند را نام برده بودند. در میان پاسخ­های این سؤال 9/50 درصد تنها از برندهای مواد غذایی و خوراکی، 9/18 درصد تنها از برندهای لوازم خانگی و الکترونیکی، 8/3 درصد تنها از برندهای پوشاک و لوازم مرتبط، 3/11 درصد از برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی، 7/5 درصد از سایر برندها و 4/9 درصد نیز از بیش از یک نوع برند نام برده­اند.

در میان پاسخ­های موجود برای این پرسش در دستۀ مواد غذایی و خوراکی کاله 5/41 درصد پاسخگویان به سؤال، مینو 8/18 درصد، سون 3/11 درصد و میهن 3/11 درصد تکرار شده­اند. برندهای گلستان، پاژن، روژین، چوپان، زرماکارون، هراز، پگاه، سانی، مهرام، دلپذیر و یک­ویک نیز مورد اشاره قرار گرفته­اند. در میان لوازم خانگی و الکترونیکی نیز پارس­خزر و اسنوا هرکدام 6/5 درصد و امرسان 7/3 درصد مورد اشاره قرار گرفته­اند. برندهای دیگری که از این دسته بیان شده­اند نیز عبارتند از پاکشوما، آبسال، سایوان، جی­پلاس، سینجر، هیمالیا و جنرال.

در دستۀ لوازم آرایشی و بهداشتی شون با 5/7 درصد پاسخگویان سؤال بیشترین فراوانی را داشته و برندهای مای، اوه و پرسیل نیز مورد اشاره واقع شده­اند. سایر برندهای مورد اشاره برای کالاهای مورد استفاده هم عبارتند از اسنپ با 7/3 درصد و کفش ملی و چرم مشهد نیز نام برده شده­اند.

2/43 درصد پاسخگویان به پرسشی که برای شناسایی قدیمی­ترین برند ایرانی در ذهن آن­ها پرسیده شده بود پاسخ دادند که 39 درصد پاسخگویان به سؤال به لوازم خانگی و برقی، 5/41 درصد به مواد غذایی و خوراکی، 9/4 درصد به پارچه، پوشاک و لوازم مرتبط، 2/12 درصد به لوازم آرایشی و بهداشتی، و تعداد اندکی نیز به سایر برندها اشاره داشته­اند. پاسخ­های ارائه شده برای این سؤال به­ترتیب عبارت است از مینو با 5/19 درصد، پارس­خزر، آزمایش، ارج و میهن هر کدام 8/9 درصد، جنرال استیل 9/4 درصد. کاله، گلرنگ، نوین­چرم، مهرام، آبسال، تولیپرس، لدورا، سپهرالکتریک، تاید، یک­ویک، داروگر، قو، اشی­مشی، پارس، کبریت توکلی، تیتاپ، سینجر، تاژ و جنرال نیز بیان شده­اند.

تنها 19 درصد پاسخگویان  پرسشی را که بهترین تبلیغ کالای ایرانی را از نظر آن­ها جویا می­شد پاسخ گفته­اند که 1/61 درصد آن­ها در دستۀ مواد غذایی و خوراکی، 2/22 درصد در دستۀ لوازم آرایشی و بهداشتی، 1/11 درصد در دستۀ لوازم خانگی و الکترونیکی و 6/5 درصد در دستۀ پارچه و لباس قرار می­گیرند. برندهای مورد اشاره قرار گرفته در این پرسش عبارتند از اشی­مشی 7/16 درصد پاسخگویان به سؤال و مینو 1/11 درصد. نوین­چرم، فیروز، آبسال، سایوان، کاله، چی­توز، بس، تبرک، گلرنگ، برنج هاشمی، داروگر، میهن، دلپذیر و شهر فرش نیز در بین پاسخ­ها دیده می­شد.

پاسخگویان در رابطه با برندهای خارجی نیز مورد پرسش قرار گرفته بودند. پاسخ­های ارائه شده برای برندهای خارجی هم مشابه برندهای ایرانی در همان چند دسته قابل طبقه­بندی است. 2/84 درصد پاسخگویان به پرسش شناخته­شده­ترین برندهای خارجی با 1 الی 6 برند پاسخ داده بودند. درصد تعداد پاسخ­ها به ترتیب سه برند 2/51 درصد، دو برند 30 درصد، یک برند 3/11 درصد، چهار برند 5 درصد و پنج و شش برند هر کدام 3/1 درصد است. پاسخ­های ارائه­شده به این صورت قابل دسته­بندی می­باشند: لوازم خانگی و الکترونیکی 3/61 درصد، بیش از یک نوع 8/23 درصد، پارچه، پوشاک و لوازم مرتبط 3/11 درصد، سایر 5/2 درصد و لوازم آرایشی و بهداشتی 3/1 درصد. جزئیات فراوانی نسبی محصولات مورد اشاره نیز به شرح زیر است:

لوازم خانگی و الکترونیکی: سامسونگ 70 درصد پاسخگویان به سؤال، الجی 65 درصد، بوش 15 درصد، سونی 75/13 درصد، اپل 75/13 درصد، پاناسونیک 5/2 درصد، و دوو، آیسنس، ناسیونال، فیلیپس و  فلور نیز در بین پاسخ­ها بودند.

پارچه، پوشاک و لوازم مرتبط: زارا 5/12 درصد، نایک 10 درصد، آدیداس 8/8 درصد، گوچی 8/3 درصد، منگو 8/3 درصد، ورساچه 5/2 درصد. به شنل، پولو، ال­سی وایکیکی و کتون اشاره شده بود.

سایر برندهای مورد اشاره: بنز 10 درصد، بی­ام­و 5/2 درصد. لورئال، لانکوم، کوکاکولا، پپسی، پورشه و نیوآ نیز مورد اشاره قرار گرفته بودند.  

7/74 درصد پاسخگویان نیز به برندهای خارجی که بیشتر مورد استفاده قرار می­دهند، اشاره کرده بودند. 3/49 درصد به این سؤال یک پاسخ، 7/43 درصد دو پاسخ و 7 درصد نیز سه پاسخ داده­اند. بررسی این پاسخ­ها نشان می­دهد که 1/83 درصد پاسخگویان تنها به برندهای لوازم خانگی و الکترونیکی، 9/9 درصد تنها به برندهای پارچه، پوشاک و لوازم مرتبط، 4/1 درصد تنها به برندهای لوازم آرایشی و بهداشتی و 6/5 درصد نیز به بیش از یک نوع برند اشاره کرده­اند. فراوانی نسبی برندهای مورد اشاره توسط پاسخگویان در این پرسش به­صورت زیر می­باشد:

لوازم خانگی و الکترونیکی: سامسونگ 83 درصد پاسخگویان به این پرسش، الجی 9/40 درصد، اپل 6/5 درصد، سونی و پاناسونیک هرکدام هرکدام 8/2 درصد. از تفال و دوو نیز نام برده شده بود.

سایر: آدیداس 7 درصد و نایک 6/5 درصد. برندهای ال­سی وایکیکی، زارا، اچ­ام، کوکاکولا، تفال، پورشه، مک­لارن، بنز، منگو، پولو، شنل، دوو، بوسینی و لانکوم نیز در میان پاسخ­ها دیده می­شد.

جدول زیر مجموعۀ برندهای نام­برده­شده توسط پاسخگویان را در پاسخ به پرسش­های این پرسشنامه نشان می­دهد.

کشور سازنده

ایرانی

خارجی

طبقه ­بندی برند

لوازم خانگی و الکترونیکی

پارس ­خزر، اسنوا، امرسان، آزمایش، الجی، آبسال، سایوان، جنرال، پاکشوما، سام، سینجر، سپهر الکتریک، جنرال استیل، پارس الکتریک، ایکس ویژن، جی­پلاس، یخسازان، گلدیران، هیمالیا، پارس

سامسونگ، الجی، اپل، سونی، بوش، پاناسونیک، فیلیپس، ناسیونال، دوو، فلور، تفال، مک

مواد غذایی و خوراکی

کاله، مینو، میهن، سون، دلپذیر، تک، شیرین عسل، پگاه، ترخینه، دومینو، زرماکارون، اویلا، سن­ایچ، چوپان، مزمز، آبعلی، مهرام، مانا، سانی، روژین، یک­ویک، گلستان، پاژن، چی­توز، تبرک، تیتاپ، اشی­مشی، هراز، برنج هاشمی

کوکاکولا، پپسی

پارچه، پوشاک و لوازم مرتبط

پاتن ­جامه، هاکوپیان، چرم تبریز، چرم مشهد، کفش ملی، جورابان، ایران کتان، تن­پوش، هالیدی، مقدم، نساجی مازندران، نوین­چرم، کفش تبریز

زارا، نایک، آدیداس، گوچی، ورساچه، منگو، کتون، پولو، ال­سی وایکیکی، بوسینی

لوازم آرایشی و بهداشتی

گلرنگ، شان، مای، سریتا، لدورا، سپید، کالیستا، سیگول، پرسیل، پنبه­ریز، بس، صحت، پرژک، برک، گلها، گلباران، اوه، فیروز، تولیپرس، داروگر، تاید، تاژ، قو

نیوآ، لورئال، لانکوم، شنل

سایر

اسنپ، تپسی، علی­بابا، بلوبانک، پرشیا، فرش کاشان، شهر فرش، کبریت توکلی

بنز، بی­ام­و، پورشه، مک­لارن، اچ­ام

علاوه بر موارد فوق، از افراد پرسیده شده بود که به­نظر آن­ها کدام کشورها بهترین محصولات را تولید می­کنند. 2/84 درصد به این پرسش پاسخ داده بودند. پاسخ­ها از یک تا 6 کشور متغیر بوده، 3/36 درصد به سه کشور، 7/28 درصد به یک کشور، 8/18 درصد به دو کشور، 3/11 درصد به چهار کشور، 8/3 درصد به 5 کشور و 3/1 درصد به یک کشور اشاره کرده­اند. بر اساس این پاسخ­ها، آلمان 75 درصد پاسخگویان به پرسش، ژاپن5/62 درصد، آمریکا 5/52 درصد، فرانسه 5/17 درصد، ترکیه 5/12 درصد، کرۀ جنوبی 10 درصد، ایتالیا 25/6 درصد و انگلستان 5 درصد را به خود اختصاص داده­اند. از سوئد و تایوان نیز به­عنوان کشورهایی که بهترین محصولات را تولید می­کنند، نام برده ­اند.   

کالای ایرانی

به نظر می­رسد که تبلیغات برای تهرانی­ها از چندان اهمیتی برخوردار نیست. همان­گونه که بر اساس بندهای فوق، تهرانی­ها در انتخاب محصول به تبلیغات اهمیت کمی می­دهند، بیش از 50 درصد پاسخگویان منبع پیگیری تبلیغات را مشخص نکرده­اند. 4/26 درصد پاسخگویان اینترنت، 7/20 درصد تلویزیون و مابقی نیز سایر منابع را به­عنوان منبع دنبال کردن تبلیغات معرفی کرده­ اند.

پاسخگویان خریدهای مصارف روزمرۀ خود را از منابع مختلفی تهیه می­کنند. 7/38 درصد آن­ها از فروشگاه­های کوچک و مغازه­های محلی، 6/22 درصد از فروشگاه­های آنلاین، 4/19 درصد از فروشگاه­های زنجیره­ای متوسط مواد غذایی و 4/19 درصد از فروشگاه­های زنجیره­ای بزرگ به این منظور استفاده می­کنند. علاوه­براین، 7/52 درصد خرید­های اساسی خود را برای مدت زمان ماهانه، 3/33 درصد به­صورت هفتگی و 5/6 درصد به­صورت روزانه انجام می­دهند. 5/7 درصد پاسخگویان نیز بازه­های زمانی دیگری را برای خریدهای خود عنوان کرده­ اند.

در انتها از پاسخگویان پرسیده شده بود که اگر در زمان خرید هم پول نقد و هم کارت بانکی به­همراه داشته باشند هزینۀ خرید خود را چگونه پرداخت می­کنند. 3/78 درصد گزینۀ کارت بانکی و 7/21 درصد گزینۀ پول نقد را انتخاب کرده بودند.  

پاسخ­های ارائه شده توسط پاسخگویان نشان می­دهد که در مجموع برندهای لوازم خانگی در میان برندهای داخلی و خارجی برای افراد شناخته­شده­تر از سایر برندها هستند. البته افراد با برندهای خارجی آشنایی بیشتری دارند. در زمینۀ مصرف نیز مواد غذایی و خوراکی در میان برندهای ایرانی و لوازم خانگی و الکترونیکی در میان بندهای خارجی بیشتر از سایر برندها توسط افراد بیان شده­اند. پاسخ بیش­تر افراد به برندهای خارجی و مصرف این برندها از نکات قابل­توجه این پیمایش می ­باشد.

  • 22/01/2022
  • خلاصه گزارش افکارسنجی

تمایل 71.3 درصد تهرانی‌ها برای خرید محصولات ایرانی

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Related posts

موسسه افکارسنجی جهان

موسسه افکارسنجی جهان

آگوست 30, 2021

خلاصه گزارش پیمایش پیامدهای اجتماعی کرونا در شهر تهران


Read more

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات تماس
  • تهران، میدان شریفی، خیابان استاد حسن بنا، پلاک۹۶۶، واحد ۵
  • info@worldpa.ir
  • ۰۲۱-۲۶۷۵۹۴۲۸
  • ۰۲۱-۲۶۷۵۹۴۲۸
Linkedin Instagram
درباره ما

موسسه افکارسنجی جهان  فعالیت خود را در سال ۱۳۹۷ و با کسب مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کرده است.جامعۀ مدرن به‌عنوان واقعیتی چندبعدی از پیچیدگی چشمگیری برخوردار بوده و مطالعه و شناخت آن نیازمند بررسی‌های دقیق علمی می‌باشد. مؤسسۀ افکارسنجی جهان در راستای شناخت علمی این واقعیت و با هدف اجرای پیمایش‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کارشناسانی توانمند را گردهم آورده است تا پاسخگوی نیازهای پیمایشی سازمان‌ها و کسب‌وکارها باشد. ورلدپا در تمام مراحل اجرای طرح‌ها متعهد به پیروی از اصول علمی بوده، از متخصصان مجرب حوزه‌های مختلف علوم اجتماعی در مطالعات خود بهره می‌گیرد. این مرکز آمادگی دارد تا سفارش‌های کارفرمایان را در حوزه‌های مذکور با استفاده از ظرفیت‌های علمی و اجرایی خود طراحی و اجرا نماید.

 

           

 آدرس

   تهران، میدان شریفی، خیابان استاد حسن بنا، پلاک۹۶۶، واحد ۵

   ایمیل

info@worldpa.ir

    تلفن

۰۲۱-۲۶۷۵۹۴۲۸
 

   فکس

۰۲۱-۲۶۷۵۹۴۲۸

طراحی شده توسط خورشیدسافت